trouwen vierkant

Trouwen in style

Bloemen verrassen, bloemen verwonderen, bloemen geuren, bloemen kleuren, bloemen van het seizoen, bloemen met betekenis, bloemen thema, bloemen doen! Van bruidsboeket en corsages, van bloemen in het haar en op de auto. Bloemen op tafel, aan stoelen, rozenblaadjes op het bed, van trouwlocatie tot feestlocatie, alles kan in de bloemen worden gezet. Wensen en dromen zijn er om uit te laten komen.

Doorspreken van wensen

Aan deze speciale dag gaat vaak een hele periode aan organisatie vooraf. Je vraagt je misschien af wanneer de juiste tijd is om je bloemen door te spreken. Dit kan bv 2 weken voor aanvang van de bruiloft. Wanneer je naar de winkel komt zie je meteen het assortiment bloemen. En heb je speciale wensen, dan nemen we die zeker mee.

Bruiloft in het seizoen

Ga je voor de lente bruiloft met zijn zachte temperatuur, en de sfeer van tjilpende vogels en narcissen of  wil je een winter bruiloft met de charme van kou en sneeuw, gezelligheid en charmes. Of ga je voor de populaire zomerperiode, zodat je heerlijk kunt genieten van lange, zonnige dagen en warme zwoele nachten. Bloemen zijn er elk seizoen.

Betekenis van bloemen

Kies je je boeket, dan kies je vaak om de style én natuurlijk de bruidsjurk. Je boeket krijgt betekenis als je bloemen kiest om de betekenissen of geheimen van de bloemen. Kijk daarvoor op onze pagina ‘Flowerlabelz’ en de betekenis van bloemen.

Trouwbeurzen 2015

03-04 oktober Jaarbeurs Utrecht
24-25 oktober Ahoy Rotterdam
31-01 november Brabanthallen Den Bosch
07-08 november Rai Amsterdam

2016

16-17 januari Beursgebouw Eindhoven
23-24 januari Ahoy Rotterdam
30-31 januari Martiniplaza Groningen
05-06 maart Jaarbeurs Utrecht